Alles wat je NU moet weten over Pearl Village Festival & Weijdepop 2022

Alles wat je NU moet weten over Pearl Village Festival & Weijdepop 2022

Na regen komt zonneschijn. Na corona komt… feest! Want na twee jaar organiseren en drie pogingen om het festival te verplaatsen gaat het nu ECHT gebeuren. Pearl Village Festival & Weijdepop 2022 op 1,2 en 3 juli gaat gegarandeerd door! Je hoeft je dus eigenlijk alleen nog maar zorgen te maken dat je niet te laat bent om een ticket te bemachtigen. Lees hieronder alles wat je NU alvast moet weten 😉

Muziekstijlen en artiesten

Op deze 5e editie komen maar liefst 30 DJ’s optreden en zijn er 15 live optredens van bands en een handvol solo optredens van nationaal bekende artiesten. In tegenstelling tot eerdere edities is er dit jaar zowel vrijdag, zaterdag als zondag een brede programmering qua muziekstijl en is er voor jong- en oud altijd iets VETS te vinden. Zo kun je op vrijdag op verschillende stages losgaan op Nederlandstalige nummers van Henk Dissel, zomerse festivalbeats van Tony Junior, hakken en stampen op keiharde (raw) hardstyle van Adaro of Crypsis of genieten van live optredens van verschillende (zelfs internationale) bands, zoals Mephiskapheles. De programmering met artiesten, bands en DJ’s is te vinden op de line-up & timetable pagina.

Vrijdag 1 juli

Een KNOTSGEKKE avond van 17:00 – 01:00 uur en de BESTE start van je weekend voor jong-en oud!

  • 𝗜đ—ģ𝗱đ—ŧđ—ŧđ—ŋ đ—ē𝗮đ—ļđ—ģ𝘀𝘁𝗮𝗴𝗲: Mix van Urban, RnB, (Tech) House, Foute Uur, top40 en Nederlandstalig
  • 𝗛𝘂đ—ļ𝘀𝗸𝗮đ—ē𝗲đ—ŋ: Blues, Country tot Rock ‘n’ Rolle en Ska door LIVE optredens van vijf bands
  • 𝗞đ—ģ𝗮đ—Ŋ𝘀𝗰đ—ĩ𝘂𝘂đ—ŋ: Van early hardstyle, hardstyle classics, euforische hardstyle tot raw hardstyle, hardcore en een vleugje uptempo!


Zaterdag 2 juli

Vanaf 17:00 uur beginnen en bijkletsen op het gezelligste festivalterras, eten bij de food area en daarna dansen, zingen en springen bij ÊÊn van de drie podia!

  • 𝗜đ—ģ𝗱đ—ŧđ—ŧđ—ŋ đ—ē𝗮đ—ļđ—ģ𝘀𝘁𝗮𝗴𝗲: Van jaren 80 Rock tot heden Pop. Two Dollar Tuesday, NOAH en DJ Evander slepen je mee op de dansvloer.
  • 𝗛𝘂đ—ļ𝘀𝗸𝗮đ—ē𝗲đ—ŋ: Blues, Pop, Country & Rock ’n Roll door LIVE optredens van vijf bands.
  • 𝗞đ—ģ𝗮đ—Ŋ𝘀𝗰đ—ĩ𝘂𝘂đ—ŋ: Mix van Urban, (Tech) House, Q-Music Foute Uur, Nederlandstalig en afsluitend met Hardstyle.


Zondag 3 juli

Na twee dagen festivallen bijkomen op de SUNDAY FUNDAY! Met oerhollandse spellen en gratis activiteiten voor (jonge) kids tot aan opa en oma! De zondag is een echte familie & vriendendag met een muziekprogramma van 15:00 – 23:00 uur bij de Knapschuur en Huiskamer stage. O.a. Hollandse hits van Arjon Oostrom en Ferry de Lits en de Legendary Rock Chicks show van Dilana (LIVE).

Tickets

Laten we beginnen met de meest gestelde vraag. Zijn de tickets die ik in 2020 of 2021 heb gekocht dit jaar nog steeds geldig? Het antwoord daarop is JA! Tickets die je eerder hebt gekocht in 2020 of 2021 zijn gewoon geldig voor Pearl Village Festival & Weijdepop 2022.

We kunnen ons voorstellen dat je het overzicht niet hebt kunnen bewaren, doordat er zoveel festivals zijn afgelast de afgelopen jaren. Geen stress! Je kunt via de ticket kwijt pagina je ticket terugvinden.

Per dag zijn er maximaal 3.000 tickets verkrijgbaar via de ticketshop en lijkt het erop dat Pearl Village Festival & Weijdepop 2022 voor zowel de vrijdag- en zaterdag uitverkocht gaan raken. Voor beide avonden zijn al meer dan 80% van het totaal aantal tickets verkocht. De zondag is een GRATIS festivaldag.

Eten bij de chill & food area

Naast het aantal bezoekers groeit ook de chill & food area en zijn er maar liefst vijf foodtrucks & tenten op het terrein te vinden. Zo vind je twee foodtrucks met Thais of Surinaams eten, een ijscobar of haal je verse pizza, shoarma en kebab of een oerhollandse puntzak patat of snack. De chill & food area is omringd met houten loungebanken, tafels en banken en grote statafels om even bij te komen of te kletsen.

Nieuwe betaalmethode

Je kunt bij het halen van een drankje en hapje of merchandise dit jaar voor het eerst contactloos (of met de pin) betalen. In het geval dat je het prettiger vindt werken we ook met muntverkoop. Alleen in 2022 kun je de munten van de afgelopen jaren nog gebruiken.

Veelgestelde vragen – FAQ

Op zoek naar een specifiek antwoord? We hebben veelgestelde vragen op een rijtje gezet. Staat het antwoord er niet tussen? Stuur ons dan een mailtje naar info@pearlvillage.nl 😉Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.