Derde stage Pearl Village Festival unieke hardstyle stage

Joruss & Frank-E presents: ”De Knapschuur”. De eerste hardstyle stage in Drenthe.

Naast de indoor mainstage en ‘’De Huiskamer’’ stage komt er in 2019 een nieuwe stage bij op Pearl Village Festival. Het wordt een eerste outdoor stage, maar ook de eerste stage op Pearl Village Festival waar alleen hardstyle muziek wordt gedraaid. Maar wat maakt deze hardstyle stage dan zo uniek?

Als niet-dj draaien op Pearl Village Festival

De line-up van de nieuwe outdoor hardstyle stage ‘’De Knapschuur’’ bestaat uit een mix van ambitieloze niet-dj’s en (on)bekende hardstyle DJ’s. Ervaren of onervaren, bekend of onbekend, 14 of 59 jaar, samen of alleen: de mannen – en vrouwen die het gaaf vinden om op vrijdagavond 19 juli 2019 eens in de schoenen van een (hardstyle) DJ te staan kunnen zich allemaal opgeven.

In ieder geval zal de helft van de line-up nog nooit voor een draaitafel hebben gestaan. ‘Verdomme wat loopt die lekker te knappen, die gaat als een speer’ of ‘verdomme, die draait voor geen meter’. Het kan twee kanten op. Juist dát maakt het een onvergetelijke ervaring voor niet-dj’s en het publiek. Natuurlijk staat er ook nog een derde, echte, dj op het podium, die kan ingrijpen en helpt als het nodig is. ‘’Want yes: er moet wel gedanst kunnen worden.’’

Hoe meld je je aan?

Op basis van het aantal inzendingen en jouw/jullie unieke introductie worden er een aantal niet-dj’s uitgekozen. Kom jij jezelf als niet-dj van je slechtste (of juist beste) kant laten zien? Laat een berichtje achter via info@pearlvillage.nl of Facebook of Instagram.

Voor wie: hardstyle liefhebbers, ambitieloze niet-dj’s én uiteraard ook ervaren hardstyle-DJ’s

Wanneer: vrijdag 19 juli 2019

Wat draai je: een (early) hardstyle, rawstyle (of uptempo) set van 30, 45 of 60 minuten

Inzendingen worden bekeken door de organisatie (Joruss & Frank-E) en een bekende naam in de hardstyle scene: MC Da Syndrome.

Zet jezelf alvast op aanwezig: Pearl Village Festival 2019