Pearl Village Festival & Weijdepop 2020 afgelast

Lieve feestgangers,

Door de maatregelen omtrent het coronavirus moeten wij met pijn in ons hart meedelen dat Pearl Village Festival en Weijdepop 2020 niet door zal gaan. We waren al druk met de voorbereidingen achter de schermen en hadden zelfs al een mogelijke uitwijkdatum in het laatste weekend van augustus. 

Enorm balen voor de bezoekers, maar ook voor ons als organisatie. We zouden dit jaar (natuurlijk weer met Weijdepop) groots uitpakken, mede vanwege het 5-jarig bestaan van Pearl Village Festival. Daarnaast was de drang erg groot om het dit jaar allemaal nóg beter doen en het unieke concept van afgelopen jaar, met drie area’s een een mooie mix aan DJ’s en artiesten, verder uit te breiden. 

De mannen van Weijdepop zijn aan het nadenken over een kleinschalig huiskamer concert. Wellicht verderop in het jaar en als de maatregelen het toelaten.

Vanuit Pearl Village zitten we ook zeker niet stil. We hebben het hardstyle evenement ”De Knapschuur”, dat 11 april gepland stond in Café de Oale Jan in Coevorden, middels een Livestream uitgezonden via Facebook en Twitch. De tweede livestream was een Koningsdag special in samenwerking met Keen Theatertechniek. De Livestreams terugkijken kan via ons YouTube kanaal

We hopen dat iedereen gezond blijft en zien jullie snel weer op het volgende Weijdepop & Pearl Village Festival!