Pearl Village Festival & Weijdepop 2021 gaat door!

We winden er geen doekjes om. We doen het. We geloven erin. We hebben vertrouwen. We gaan ervoor! We organiseren het ALLERMOOISTE FEESTJE van 2021!

Dit bericht hadden we natuurlijk al lang met jullie willen delen, maar eindelijk is het zover! Wij zijn (nog altijd voorzichtig) positief en geloven erin dat Pearl Village Festival & Weijdepop 2021 dit jaar door kan gaan. Na het horen van het goede nieuws vanuit de overheid over de mogelijkheid om vanaf juli weer evenementen te mogen organiseren en onze eerste vergadering vrij kort daarna, konden we niet anders dan de beslissing nemen om er vol voor te gaan! De stemming zit er goed in! Bij jou ook nu? Lees dan vooral snel verder!

Zet Pearl Village Festival & Weijdepop op 2, 3 en 4 juli 2021 met KOEIENLETTERS in je agenda!

Wat zijn onze plannen?
Plan A: In eerste instantie gaan we voor het eerste weekend in juli op 2,3 en 4 juli 2021.

Plan B: Mocht Pearl Village Festival & Weijdepop in juli toch niet door vanwege corona? Dan gaan we voor 27, 28 en 29 augustus 2021! Je ticket is dan automatisch geldig op deze data.

Niet ons plan: Nog verder uitstellen! Lukt het vanwege corona toch ECHT niet om dit jaar Pearl Village Festival & Weijdepop door te laten gaan? Dan behoud je je ticket(s) voor 2022 of krijg je het aankoopbedrag (excl. fee) teruggestort.

Wanneer begint de ticketverkoop?
Snel! We zijn druk bezig met de voorbereidingen en zijn van plan om snel te starten met de ticketverkoop. Meer informatie hierover zullen we vroegtijdig delen via Facebook, Instagram of een volgend nieuwsbericht.

Een optimistische groet namens de organisatie.

Pearl Village Festival