ONTDEK HET FESTIVAL

AFTERMOVIE

3 STAGES

MAINSTAGE

DE KNAPSCHUUR

OUTDOOR STAGE

FESTIVAL INFORMATIE

Er is geen minimale leeftijdsgrens. Wel zal er een streng NIX18! beleid gevoerd worden. Je bent dus verplicht om een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. Ben je deze vergeten? Fiets dan maar terug, want je komt er echt niet in zonder 😉

  • Vrijdag: 17:00 – 01:00 uur
  • Zaterdag: 17:00 – 01:00 uur
  • Zondag: 15:00 – 23:00 uur

Ticket voor een Pearl Village event al gekocht maar nog niet in je mailbox ontvangen? Geen stress! Ga naar de veelgestelde vragen pagina van onze ticket partner Twelve en volg de stappen om je ticket te ontvangen.

Nee. Er worden geen tickets aan de deur verkocht. Tickets kun je online halen.

Je kunt tijdens het halen van een drankje, hapje of merchandise zowel betalen met munten als met de pin.

Er is een EHBO tent aanwezig op het festival, daarnaast lopen medische hulpverleners rond op het festival. Ben je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen.

Mocht je met rolstoel en/of krukken komen, kan je deze achterlaten bij de EHBO indien nodig.

Er zijn lockers / kluisjes te huur via de Locker op Pearl Village pagina, zodat jij al je spullen veilig op kunt bergen.

Een locker kun je voordat het festival begint al huren.

Het volgende is toegestaan: – Neusspray (mits doktersverklaring) – Hooikoortstabletten mits ze verpakt zijn in een gesloten originele verpakking – Zonnebrand in een flesje of tube van maximaal 100 ml (Spuitbussen en sprays zijn vanwege veiligheidsredenen niet toegestaan). Er zijn special insmeerbarren op het terrein! Je mag geen eten of drinken meenemen naar Pearl Village Festival. Heb je een speciaal dieet dan maken wij een uitzondering als je een doktersverklaring meeneemt en toont bij de ingang.

Hiervoor kun je ons mailen naar info@pearlvillage.nl

 

Er zijn verschillende soorten muziekstijlen te horen. Al sinds 2015 organiseren Pearl Village Festival & Weijdepop het festival samen. Pearl Village focust zich meer op de elektronische stijlen (hardstyle, house, urban, EDM, techno). Weijdepop brengt het gehele weekend op 1 stage (De Huiskamer) live muziek ten gehore met tal van bands (van rock, jazz, blues tot aan country en andere bijzondere stijlen).

Bijzonderheden: Op vrijdag en zaterdag wordt op ‘de Knapschuur’ stage alleen Hardstyle ten gehore gebracht. Hier zul je van begin tot eind early, classics, raw en hardcore/uptempo horen.

Op zondag zal ‘de Knapschuur’ voornamelijk in het teken staan van bekende Nederlandstalige hits en soortgelijke bekende muziekstijlen.

De Indoor Mainstage is er voor iedereen. Jong- en oud zal hier het gehele weekend kunnen meeblèren en dansen op bekende muziek met een afwisseling van DJ’s, zangers/zangeressen en cover bands.

 

REIZEN NAAR PEARL VILLAGE FESTIVAL

Met de trein naar Pearl Village Festival? Ons festivalterrein ligt op maar 3 minuten loopafstand vanaf station Dalen. Voor de meest actuele trein tijden vanuit jouw vertrek plaats kijk op ns.nl

Navigeer naar Pearl Village Festival (of Reindersdijk 4 te Dalen) en volg de bewegwijzering naar het parkeerterrein aan de zijkant van het festivalterrein.

Zozo, en nu nog recht terug fietsen! Naast het terrein is er voldoende plek om je fiets te stallen. Succes met het vinden van je fiets na afloop trouwens 😉

LOCATIE